Tilauksesta

pieniin ja isoihin juhliin

Jos on juhloo tulollaan, niin elä kehtoo koko mökkii polttoo. Tilloo valamista Viipukasta ja nauti vuan juhlien tunnelmasta. Myö leivottaan ammattitaijolla parraista raaka-aineista kaikki kahvipöyvvän tarjottavat, kakut, voileipäkakut, piirakat, pikkuleivät ym. 

Kun on assiita kokkoukseksi asti, niin Viipukan tuvassa on 28 tuollii pöytäen ympärillä istuu ja purtavvoo ja juomista järjestyy. Käytettävissä iltasin klo 17 alkaen ja viikonloppusin. Kysy myymälästä!

Meiltä tilat myös kokouksiin

Ja ne mualiman

parraat kukot

Saatavana kuumana heti aamusta ti​istaisin, torstaisin ja perjantaisin.

Kun halluut ihtees ja muitahhii palakita herkullisella kahvihetkellä, niin tule Kotileipomo Viipukan tuppaan kahville ja nauttimaan iloisesta tunnelmasta takkatulen loimutessa ja kesällä taasen vilvoittelemaan ilmastoiduissa tiloissa. 

Kesäaikana ihanat kotimaiset pingviini irtojäätelöt saatavana useissa eri makuloissa... Lurps... 

Viipukan tuotteita saat mm.

S-Market Lieksa, K-Citymarket Lieksa, S-Market Ylämylly, K-Market Ylämylly, K-Market Marjuska Heinävaara, S-Market Kontiolahti, Citymarket Pilkko, Prisma Joensuu, K-Market Eväskontti Niinivaara, S-Market Niinivaara, Citymarket Joensuun keskusta, S-Market Noljakka, S-Market Lehmo, K-Supermarket Lehmo, S-Market Eno, K-Market Eno, S-Market Ilomantsi, Kalakaupan Seija Ilomantsin tori, S-Market Uimaharju sekä K-Market Kotiharju Uimaharju. 

 

Emäntien käsityötä kuvina

Tästä voit ihastella Viipukan emäntien aina niin maittavia käsitöitä! Tuotteet ja kuvat aitojen emäntien kätösistä!

Löydät meidät;

  • Facebook

©2017 Brändpa Oy

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now